Steun ons!

Na 2 jaar podcast maken als hobby pakken we het dit seizoen even iets serieuzer aan. Je kunt ons steunen op Patreon! We doen dit niet om smerig rijk te worden, we houden die optie natuurlijk wel open.

Onze Patrons zijn:

  • Lucas
  • Alex Vermeule
  • Marlies Hilgersom
  • En jij?

Je steunt ons om te laten zien dat we door moeten gaan, financieel gaan we er niet op vooruit. We hebben voor de opname met gasten een extra microfoon nodig en willen graag meer opnemen en moeten daarvoor de workflow verbeteren. Dat kan met de Rode Podcaster Pro bijvoorbeeld. We doen dit samen met jullie dus gaan we het als volgt doen:

Alles wat we kopen verdubbelen Matthijs en Bram. Het tweede item geven we dan weg aan mensen die het meer verdienen dan wij. Denk aan mensen die graag een podcast willen opnemen maar hier geen geld voor hebben. Wij worden er dus nooit rijker van maar er is wel iemand die er van profiteert die het echt nodig heeft. Je steunt ons dus om te laten zien dat we het niet voor niks doen.
Alles wat we vervangen gaat direct naar een goed doel. Denk aan ons huidige mengpaneel of microfoons (RIP Yeti’s). Dit kan een buurt of jeugdhuis zijn maar ook een aanstormend talent die we hebben gespot. Jullie bepalen naar wie de artikelen gaan.

Door ons te steunen gaan er 2 dingen veranderen aan hoe we de 1.44 MB Podcast runnen:
We nemen 1x per jaar op een publieke locatie op. Dat is voor ons ontzettend veel georganiseer maar volgens ons heel tof om samen met jullie te doen.
We geven donateurs de ruimte om een deel te hebben in onze podcast. Het kan dus zijn dat je binnenkort een advertorial hoort in de podcast. Uiteraard met full disclosure en altijd skippable.

De F.A.Q.

Waarom vragen jullie geld?
Met de bijdrage financieren we gezamenlijke open opnames en de aanschaf van apparatuur. Alles wat we kopen verdubbelen Matthijs en Bram uit eigen zak en zorgen dat het tweede artikel bij mensen terecht komt die het echt nodig hebben.

Worden jullie hier rijk van?
Nee zeker niet, sterker nog we dekken de kosten maar de uren voor versturen van de rewards en het opnemen van de podcast zelf zijn uiteraard gewoon vrijwillig.

Als er geld over blijft dan?
We gaan er voor zorgen dat dat niet gebeurd want dan zouden jullie, de donateurs, niets terug hebben gezien van je geld (audio kwaliteit of events).

Hoe snel krijg ik mijn reward?
We versturen 1x per maand rondom de opname van de podcast. Het kan dus even duren voordat je een pakketje op de mat hebt.

Had je dit niet via Dream or Donate kunnen doen?
Ja zeker, Broer. De site was alleen even down. Heel apart.

Doneren kan vanaf nu op: https://www.patreon.com/144MB